Hocus-focus
hier jong-leren wij met taal

Basisschool & kinderdagverblijf De Boomgaard
Vandaag hebben de leerlingen van het vierde leerjaar goed hun steentje bijgedragen aan de natuur met het hooien van gras. Hierdoor is er een mogelijkheid tot meer bloemenweelde aan het Totterpad. De kinderen hebben enorm hard gewerkt. Alle foto’s van deze activiteit en het voorlezen in de crèche op 24 oktober vind je op de website.
Basisschool & kinderdagverblijf De Boomgaard
Maandag zijn de leerlingen van het 5de leerjaar op natuurwandeling geweest in het Prinsenpark. Voor meer foto’s neem je een kijkje op onze website: www.bs-deboomgaard.be
Basisschool & kinderdagverblijf De Boomgaard
Bij Halloween kan een ‘Trick or treat’ liedje niet ontbreken natuurlijk. De kinderen hebben dit zit goed gedaan dat de Halloweenkoffer ook is opengegaan! Ga zeker ook eens kijken op de website voor meer foto’s
Trick or treat….
Het 3de leerjaar is helemaal klaar voor Halloween met deze zelfgemaakte spookjes. 👻
#metnaaldendraad
#bloedzweetentranen 😉
#allemaaltoppers ❤️
Basisschool & kinderdagverblijf De Boomgaard
Vandaag kregen we bezoek van het leger! Zij hadden voor de kinderen een kleine attentie bij voor het deelnemen aan de stoet van de Bevrijdingsfeesten. Indien je nog wat extra sfeerbeelden wil bekijken, kan je altijd terecht op onze website.
Basisschool & kinderdagverblijf De Boomgaard
Graag even jullie aandacht.. Wij zijn het vierde leerjaar van basisschool De Boomgaard in Meerhout. Het thema dit schooljaar in onze klas is ‘reizen’. Wij zouden het enorm fijn en leerrijk vinden om zoveel mogelijk kaartjes te ontvangen vanuit verschillende landen en streken. We kunnen dan gaan leren over de verschillende landen en de talen. We kijken alvast uit naar jullie post!
Graag delen!

Adres: Veldstraat 81, 2450 Meerhout (B)
Telefoon: +32 14 30 02 66
Email: directie@bs-deboomgaard.be