Hocus-focus
hier jong-leren wij met taal

Basisschool & kinderdagverblijf De Boomgaard
Onderweg naar het Suske en Wiske museum! In de loop van de week volgen alle foto’s van ons stripavontuur op de schoolwebsite.
Basisschool & kinderdagverblijf De Boomgaard
Vandaag kleurde onze school helemaal rood ten voordele van rode neuzen dag! Nog eens heel hard bedankt aan al onze sponsors! Het totaalbedrag dat onze school heeft verzameld, kan je terug vinden op smartschool.
Basisschool & kinderdagverblijf De Boomgaard
Vandaag hebben de kinderen van K3 hun uitnodiging naar de Sint en zijn pieten gestuurd. Niet met de postbode, maar …
Basisschool & kinderdagverblijf De Boomgaard
Heb jij ons interview live op Qmusic gemist? Geen probleem! Je kan het hier bekijken en beluisteren.
Basisschool & kinderdagverblijf De Boomgaard
Vandaag hebben de leerlingen van het vierde leerjaar goed hun steentje bijgedragen aan de natuur met het hooien van gras. Hierdoor is er een mogelijkheid tot meer bloemenweelde aan het Totterpad. De kinderen hebben enorm hard gewerkt. Alle foto’s van deze activiteit en het voorlezen in de crèche op 24 oktober vind je op de website.

Adres:
Veldstraat 81, 2450 Meerhout (B)
Telefoon:
directie@bs-deboomgaard.be

Openingsuren:
08:50u-15:45u (ma, di, do)
08:50u-11:35u (woe)
08:50u-15:00u (vr)