Hocus-focus
hier jong-leren wij met taal

Basisschool De Boomgaard
Basisschool De Boomgaard is feeling grateful.
Lieve juf of meester

Vandaag is het jouw dag, DE DAG VAN DE LEERKRACHT.

Iedere dag sta jij paraat om mee school te maken, om van onze school een school te maken waar kinderen zich goed voelen en heel wat leren en om een onmisbare schakel te zijn van het team.

Dit alles verdient een bedankje onder de vorm van een nieuw jasje voor de leraarskamer. Tijdens de schooldrukte even tot rust komen, moet zeker kunnen. Maar dan wel liefst in een gezellige ruimte 😘
❤️ BOOMGAARDTEAM ❤️
Basisschool De Boomgaard
Vrijdag 08-10-’21 organiseren we onze eerste doe-mee-dag. Van 9u15 tot 10u30 komen nieuwe kleuters samen met mama en papa meedoen met de activiteiten in de klas.
Gaat jouw zoon of dochter binnenkort voor het eerst naar school, of ben je nog op zoek naar een leuke school ? Kom dan zeker langs !
Inschrijven kan via mail (directie@bs-deboomgaard.be) of telefoon.
Basisschool De Boomgaard
Basisschool De Boomgaard is feeling excited.
Inschrijven kan via mail (directie@bs-deboomgaard.be) of telefoon.
Basisschool De Boomgaard
Een dikke dank je wel aan iedereen!
Basisschool De Boomgaard
Onze leerlingen van het derde en vierde leerjaar hebben weer een fantastisch sportieve dag beleefd met dank aan Nike Laakdal!
Meer foto´s vinden jullie binnenkort op onze schoolwebsite:

Adres:
Veldstraat 81, 2450 Meerhout (B)
Telefoon:
directie@bs-deboomgaard.be

Openingsuren:
08:50u-15:45u (ma, di, do)
08:50u-11:35u (woe)
08:50u-15:00u (vr)